Verzorgingshuis Boszicht

Heemraadstraat 10
6525 TJ , Nijmegen
Tel: (024) 383 33 50

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 7,3 is gebaseerd op 2 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 25% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Verzorgingshuis Boszicht. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Verzorgingshuis Boszicht en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Verzorgingshuis Boszicht, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Verzorgingshuis Boszicht

7,3
over 2 review(s)

Eerste indruk

9,0

2 pos / 0 neg

Service

6,5

1 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

6,5

1 pos / 1 neg
9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Schoonzoon van bewoonster
18 juli 2011 om 12:42 Meldt als ongepast

Onze ervaring met de medewerkers, leidinggevenden en directie met aandacht voor bewoners en aandacht van de leidinggevenden indien er vragen zijn, zijn werkelijk uitstekend. Inmiddels woont onze schoonmoeder al meer dan 9 jaar in dit mooi gelegen woonzorgcentrum. Tot meer dan volle tevredenheid. Er wordt daar erg hard gewerkt, er heerst toch een ontspannen, plezierige sfeer, ook in het restaurant, waarin naar eigen keuze, 2 maal per dag van een met veel deskundigheid bereid a la carte diner kan worden genoten. Allemaal even keurig bediend, met zelfs een kannetje gekoeld water op iedere tafel, vriendelijke bediening en veel aandacht voor de gasten. Wij begrijpen ook dat er een lange wachtlijst bestaat al vele jaren, voor deze ruime en luxe appartementen met goede zorg. Er wordt met duidelijke afspraken gewerkt, in het zorgdossier op de kamer van mijn schoonmoeder, waarin ook wij mogen schrijven. Zo weet iedereen precies wat er van de zorg kan worden verlangd en wat niet, al komt dat laatste bij mijn schoonmoeder niet voor. Ook met de medicijnen wordt zorgvuldig omgegaan. Voor ons een geruststellend idee dat moeder in goede zorgzame handen verblijft!! Een echte aanrader!!

Veel aandacht voor de bewoners, Uitstekende restaurantservice, Goede zorgverlening Geen.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Verzorgingshuis Boszicht en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Verzorgingshuis Boszicht, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

5,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Voor 5 jaar terug een uitstekende verzorging ...
30 juni 2011 om 23:56 Meldt als ongepast

Voor 5 jaar terug een uitstekende verzorging deze is de afgelopen jaren door o.a. "bezuiniging ontzettend achteruit gegaan',verzorging luisterd niet afspraken die met huisartsen worden afgesproken worden niet nagekomen medicijnen worden gegeven op verschillende tijden met tijd verschillen van 2 tot 4 uur of ze worden gewoon niet gegeven ondanks opdracht van de arts,appartementen worden met de franse slag schoon gemaakt ondanks dat er extra zorg is in gekocht,client krijgt 's avonds geen drinken als kinderen niet komen dan zou de zorg nul komma nul zijn. Ik als dochter vind dit verschrikkelijk deze mensen hebben hun leven lang hard gewerkt en slijten in eenzaamheid hun laatste dagen vooral die geen kinderen hebben of die ver weg wonen en niet iedere week kunnen komen, daarom heb ik moeite met de verzorging die in Boszicht wordt gegeven.

Dat ze op tijd kunnen eten en daar nog de tijd voor ze hebben en een vriendelijk woordt krijgen. Dat de verzorging niet al te best meer is, en de afspraken met leiding ook niet ne gekomen worden