Interzon-Vakanties

Graafse Ringweg 40
6543 JL , Nijmegen
Tel: (024) 388 60 26

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 8,4 is gebaseerd op 6 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 70% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Interzon-Vakanties. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Interzon-Vakanties en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Interzon-Vakanties, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Interzon-Vakanties

8,4
over 6 review(s)

Eerste indruk

8,3

6 pos / 0 neg

Service

9,0

6 pos / 0 neg

Prijs / kwaliteit

7,8

6 pos / 0 neg
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

fijne vakantie gehad
11 maart 2012 om 23:21 Meldt als ongepast

Voor de derde keer in 5 jaar onze vakantie door Interzon laten verzorgen. Onze ervaring leerde, dat we beter even kunnen bellen en zeggen wat we willen qua huis en uitstapjes. We kregen een prima advies en zijn in het gebied van de Atlantische kust terecht gekomen tot volle tevredenheid: echt een leuk huis gehad (oud schoolgebouw) en we hebben veel gezien. Goede informatie, goede kennis van zaken, eerlijke behandeling, daar houden we van. Dank-je-wel, Marion, tot de volgende keer.

de mensen van Interzon kennen hun huizen, geven een goed advies. dat moeten we nog ontdekken, tot nu toe niets.
8,0

Review behulpzaam?
JA NEE

al de vierde keer met dit bedrijf
19 november 2011 om 08:29 Meldt als ongepast

Voor de vierde keer op rij onze vakantie bij Interzon geboekt, en we zijn weer tevreden thuis gekomen: je krijgt eerlijke informatie en er wordt rekening gehouden met je wensen. Alle huizen die we tot nu toe gehuurd hebben waren goed, op ons aanraden is ook onze familie met Interzon in zee gegaan: zij waren ook tevreden.

Rini Rietbergen
Roermond

eerlijke informatie, goede kennis van zaken, ze kennen alle huizen nog niet ontdekt
8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Met de zon hoog aan de hemel kom ik weer ...
20 maart 2011 om 14:24 Meldt als ongepast

Met de zon hoog aan de hemel kom ik weer helemaal in het vakantiegevoel. Normaal niet helemaal mijn ding, maar nu ik op het punt sta Marion te bellen, vind ik het hoog tijd om ons verhaal eens aan het papier toe te vertrouwen. Al jaren gaan mijn partner en ik op vakantie naar unieke plekjes. Mede door een tip van een van mijn collega's zijn wij vorig jaar op de site van Interzon vakanties beland. Met die enorme keuzemogelijkheid toch maar besloten Interzon te bellen. Wij kregen meteen een adequate dame (Marion) aan de telefoon die na enkele vragen precies wist wat voor ons geschikt zou zijn. Geen woord teveel gezegd! Wij hebben twee heerlijke weken tussen de Fransen doorgebracht. Wil je een unieke vakantie tussen de plaatselijke bevolking, in plaats van allerlei toeristen, dan zou ik er zeker voor kiezen om eens via Interzon te boeken.Marion "chapeau" en wat mijn telefoontje betreft "au bientt"!


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Interzon-Vakanties en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Interzon-Vakanties, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Afgelopen zomer een huisje gehuurd via ...
02 maart 2011 om 16:24 Meldt als ongepast

Afgelopen zomer een huisje gehuurd via Interzon Vakanties. We zijn erg goed telefonisch geholpen in het reserveringsproces, het huisje was schoon en alles was compleet naar wens!

We hebben een waanzinnige vakantie gehad, mede dankzij de lieve mensen van Interzon!


8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

De mensen bieden service, zelfs toen we ...
14 mei 2009 om 21:38 Meldt als ongepast

De mensen bieden service, zelfs toen we alweer terug waren en we spullen vergeten waren in ons huis in Bretagne: Marion zorgde dat we alles thuisbezorgd kregen.
Eerlijke informatie over de huizen, je krijgt wat ze je beloven.


8,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Wij hadden nogal specifieke wensen over ons ...
02 maart 2008 om 00:35 Meldt als ongepast

Wij hadden nogal specifieke wensen over ons vakantiehuis, we belden met Interzon, er werd goed naar ons geluisterd en zowel Dennis als Marion hebben erg veel moeite gedaan om met ons mee te denken. Daardoor zijn we op een plekje terecht gekomen, waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Door hun kennis van de huizen en een goed inschattingsvermogen hebben we een topvakantie gehad. Eerlijke en terzake deskundige informatie. Klasse !


Locatie van Interzon-Vakanties op de kaart

Graafse Ringweg 40
6543JL, Nijmegen

Openingstijden

  • Maandag09:00 - 21:00
  • Dinsdag09:00 - 21:00
  • Woensdag09:00 - 21:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 21:00
  • Zondag09:00 - 21:00